SLIK får du svineinfluensa

Idag har jeg vært på Ikea en tur med en venninne. Da vi gikk på toalettet var det nærmest kø for å få tørket hendene i den tørke-saken. Og DET mine venner, er en SIKKER vinner for å få bli smittet av små basselusker!

Har du noen gang hørt om dråpesmitte? Det er er det som skjer her:
1. Damen foran deg i køen er smittet av et virus. Hun nyser.
2. DU er neste mann i køen. Du holder hendene over tørkemaskinen og er klar for litt varm luft.
3. De partiklene damen før deg sendte ut av nesen/ munnen sin da hun nøys (eks.spytt i form av dråper) vil nå virvles opp av luften av tørkemaskinen og føres direkte på deg.
4. Nå er det din tur til å bli syk...
dsc01467
(møtte et kjekt svin på Sardinia, Italia i fjor;p)

* Kjenner du noen som har fått svineinfluensa?
* Har du vært så uheldig å få det selv?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

42214807501
Kirsti-Marie

Kirsti-Marie

28, Oslo

Hei, og velkommen til bloggen min!:) Jeg har alltid tusen baller i lufta, og elsker liv og røre. Har bodd to år i Afrika, og tre år nordpå. Jeg er en liten hobby-psykolog. Ellers liker jeg solnedganger, rettferdighet, hunder, hytteturer, romantikk, interiør, sur-søte drinker, åpenhet, musikk, spa, mennesker, opplevelser, religion, kultur, hår -og klesstyling, kids, ærlighet, glad-musikk og overraskelser. Jeg er utdannet hud, kropp -og SPAterapaut, men jobber ikke som det grunnet sykdommen min ME. Av samme grunn blogger jeg ikke daglig, men jeg håper du titter innom fra tid til annen likevel;) Mine personlige bilder skal IKKE brukes uten å spørre om lov FØRST! Bildene jeg ikke har knipset selv, er hentet fra google.com med mindre noe annet er oppgitt. Har du spørsmål? Fyr løs!;)

  • Follow on Bloglovin bloglovin bloglovin free counters Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    follow me

    Kategorier

    Arkiv

    hits