Hvitløksånde! Nei takk!!

Har du hvitløksånde kan du prøve et av disse gamle kjærringrådene:
* Spis et grønt eple
* Tygg noen kaffebønner
* Spis et par dusker pesille
* Drikk et glass melk
* Eller stapp kjeften full av tyggis:p
Såh..nå er det bare å puste og pese i vei!:)

Jeg fikk en gang ansiktsbehandling av en med "røyke-hender" og en ånde fra helvette. En skulle tro hun aldri hadde inntatt annet enn nikotin og hvitløk. Ordet tannbørste lå iallefall ikke i hennes vokabulær! Jeg drømte meg ikke bort til varmere strøk med palmer, kritthvit sand og turkist hav, men til denne:
42174281731
Q: Hva er din værste hvitløksånde-experience?

7 kommentarer

CAMILLA ERIKSEN :)

20.10.2009 kl.23:14

Hørt persille hjelper, men har aldri prøvd :p Jeg bruker sb12 tyggis, den funker så lenge jeg har den i kjeften :D
Kruspersille hjelper.

CAMILLA ERIKSEN :)

20.10.2009 kl.23:32

Kan ikke du gjør det? TEST TEST TEST! :) hihi :)

Jeg har prøvd munnskyllet ja, men ikke over lengre tid :) Men tyggisen funker så bare det :) Holder smaken leeenge.

sofietullekopp.

20.10.2009 kl.23:53

Sv: tusen takk! Aw, det setter jeg virkelig pris på. Det ble jo ikke akkurat som jeg hadde tenkt med at jeg fikk samme behandler som mamma og pappa har, men hun var jo grei å snakke med og alt det der. Allikevel syns jeg ikke at hun snakket om de viktige temaene. Det eneste hun spurte om var familien. Enda magen min rumlet heeeeeele tiden mens jeg var der, nevnte hun ikke det en gang. Og det var jo derfor jeg skulle begynne der. Pga anorekisien. :/

bare et sånn lite spørsmål. Tror du at innleggelse kunne ha hjulpet meg noen vei? :)

sofietullekopp.

21.10.2009 kl.08:02

Sv; Nei, jeg skjønner.. Joda, jeg vet det også. Men hun er ikke en psykolog engang. Hun er bare en familieterapaut. Og for å være ærlig er det en psykolg jeg trenger.

Ha en fin dag! :)

Lise

21.10.2009 kl.11:42

SÅ utrolig koselig å høre!! :) Jeg kjenner den følelsen, og hvis jeg har klart å gi den til deg er jeg storfornøyd! :D Tusen tusen takk!!! :)

Mariann Johansen ♫♥♫

21.10.2009 kl.13:18

TYGG et par kaffebønner??! Wtf, det går jo ikke an, det må jo være noe tilsvarende å spise kakaopulver eller innhalere hjortesalt! Da skal jeg heller forpeste mine omgivelser en stund, hehe. Forresten syns jeg sjelden det lukter vondt dersom man bruker fersk hvitløk, det er hvitløksalt ol. man får verst ånde av.

Skriv en ny kommentar

42214807501
Kirsti-Marie

Kirsti-Marie

28, Oslo

Hei, og velkommen til bloggen min!:) Jeg har alltid tusen baller i lufta, og elsker liv og røre. Har bodd to år i Afrika, og tre år nordpå. Jeg er en liten hobby-psykolog. Ellers liker jeg solnedganger, rettferdighet, hunder, hytteturer, romantikk, interiør, sur-søte drinker, åpenhet, musikk, spa, mennesker, opplevelser, religion, kultur, hår -og klesstyling, kids, ærlighet, glad-musikk og overraskelser. Jeg er utdannet hud, kropp -og SPAterapaut, men jobber ikke som det grunnet sykdommen min ME. Av samme grunn blogger jeg ikke daglig, men jeg håper du titter innom fra tid til annen likevel;) Mine personlige bilder skal IKKE brukes uten å spørre om lov FØRST! Bildene jeg ikke har knipset selv, er hentet fra google.com med mindre noe annet er oppgitt. Har du spørsmål? Fyr løs!;)

  • Follow on Bloglovin bloglovin bloglovin free counters Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    follow me

    Kategorier

    Arkiv

    hits