Duften av roser

Ingenting er som å komme hjem til nyvasket hus pyntet med roser. Ahh, det er den beste følelsen i hele verden! Da føler jeg meg tusen kilo lettere, gladere til sinns, og fylles med en indre ro og harmoni som ikke kan beskrives. Rosene er alltid prikken over i-en! Elsker dem!

Desverre er det sånn her i huset, at rosene ikke dukker opp av seg selv, selvom man hinter aldri så masse.:P
I så måte er jeg veldig glad for å ha en blomsterbutikk ikke langt unna:)

GOD HELG!;)Q: Hva gir DEG harmoni?

Én kommentar

Camillas Villa

06.05.2010 kl.09:09

Roser er perfekt å pynte opp heimen med - selv fikk jeg en pen samling i går - og det er så koselig!! :)

Veldig fin blogg du har, første gangen jeg var innom nå (søkte på Biosilk, og vips, der var du! :)), men blir ikke siste gangen!

Ønsker deg en fin torsdag!

Camilla.

Skriv en ny kommentar

42214807501
Kirsti-Marie

Kirsti-Marie

29, Oslo

Hei, og velkommen til bloggen min!:) Jeg har alltid tusen baller i lufta, og elsker liv og røre. Har bodd to år i Afrika, og tre år nordpå. Jeg er en liten hobby-psykolog. Ellers liker jeg solnedganger, rettferdighet, hunder, hytteturer, romantikk, interiør, sur-søte drinker, åpenhet, musikk, spa, mennesker, opplevelser, fiske, snøscooter, religion, kultur, hår -og klesstyling, kids, ærlighet, glad-musikk og overraskelser. Jeg er utdannet hud, kropp -og SPAterapaut, men jobber ikke som det grunnet sykdommen min ME. Av samme grunn blogger jeg ikke daglig, men jeg håper du titter innom fra tid til annen likevel:) Følg meg gjerne på INSTAGRAM: kirsti_marie84

  • Follow on Bloglovin bloglovin bloglovin free counters Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    follow me

    Kategorier

    Arkiv

    hits