Ansiktsmaske av morsmelk

Har du noen gang brukt en shampoo som gav deg flass, fett eller tørt hår, for eksempel? Det er tegn på at du ikke har et produkt tilpasset ditt hår. Slik er det også med huden; feil bruk og feil produkt kan gi større skade enn nytte. Husk at hudens behov gjerne forandrer seg med årstiden!

 I all hovedsak anbefaler jeg deg å kjøpe en god ansiktsmaske fra salong. Da får du proff hjelp til å finne en maske beregnet på din hud og behov.  Det skader likevel ikke å ta en "hjemmelaget" vri en gang inni mellom. Hva med å prøve babymelk (morsmelkerstatning)? Jeg har ikke barn selv enda, og har derfor ikke løpt og kjøpt flere lass med morsmelk, men ut i fra lovnadene om hva det gjør for huden er det ikke umulig at jeg gjør nettopp det.

Babymelken skal ha en helende effekt, og virker som en fuktighetsfaktor på huden. Det positive er jo at den kan brukes på alle hudtyper!  Jeg kan tenke meg at morsmelken fra mor kan brukes like fint som morsmelkerstatningen fra butikk - bare billigere! Det er riktignok ikke dokumentert, men fra gammelt av har det alltid vært sagt at morsmelk skal være bra å smøre på eksem, og at det i mange tilfeller forsvinner. Det spørs så klart hva slags type eksem man har. Jeg vet at rikshospitalet kjører et pilotprosjekt på akkurat dette.

Én kommentar

Mjuuugly

14.04.2010 kl.08:42

sv: Laksete ville vært ganske ekkelt tror jeg, haha ;D Håper å komme meg på loppemarked jeg og, men fant nettopp ut at det har vært et stor loppemarked her hvor jeg bor, som jeg selvfølgelig ikke kom meg på. Finner aldri ut av loppemarkedene før de allerede har vært, reklameres bare i avisen her.. Ønsker deg en superduperfin dag :D

Skriv en ny kommentar

42214807501
Kirsti-Marie

Kirsti-Marie

29, Oslo

Hei, og velkommen til bloggen min!:) Jeg har alltid tusen baller i lufta, og elsker liv og røre. Har bodd to år i Afrika, og tre år nordpå. Jeg er en liten hobby-psykolog. Ellers liker jeg solnedganger, rettferdighet, hunder, hytteturer, romantikk, interiør, sur-søte drinker, åpenhet, musikk, spa, mennesker, opplevelser, fiske, snøscooter, religion, kultur, hår -og klesstyling, kids, ærlighet, glad-musikk og overraskelser. Jeg er utdannet hud, kropp -og SPAterapaut, men jobber ikke som det grunnet sykdommen min ME. Av samme grunn blogger jeg ikke daglig, men jeg håper du titter innom fra tid til annen likevel:) Følg meg gjerne på INSTAGRAM: kirsti_marie84

  • Follow on Bloglovin bloglovin bloglovin free counters Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    follow me

    Kategorier

    Arkiv

    hits