7 tips til vakre hender

Alle er så utrolig opptatt av ansiktene sine. Vi renser, skrubber og sminker oss som aldri før. I tillegg benytter vi oss av plastisk kirurgi, botox og restylane mer enn noen gang. Men hva med hendene??

I likhet med ansikt, hals og bryst er hendene også der du raskest ser de første aldringstegnene. Det er heller ikke så rart, for du jobber tross alt med hendene dine hver dag, og bruker de til så og si alt du foretar deg. Grunnen til at jeg skriver om dette er fordi jeg opplevde noe typisk på bussen idag: En dame med langt, lyst hår. Flott, veltrent kropp. Pen i tøyet. Fresh og sminket i ansiktet. Med et godt trent øye så jeg at hun var nærmere 40. Men for det blåtte øyet så hun ikke eldre ut enn 30. Med andre ord; hun holdt seg godt!:) ...det var helt til man så hendene hennes! De hadde hun tydeligvis forsømt. De var rue og tørre. Rynkete. Så ut som arbeidhendene til en 50-åring - minst! Dermed falt hele imaget hennes i grus, iallefall i min bok.

Hender er viktig! Det har mamma sagt til meg hele livet. Da jeg var liten brukte hun å presse tilbake neglebåndene mine så jeg skulle få vakre neglebånd da jeg ble eldre. Ja, vi kan jo alle være enig i at det var litt på trynet. Og jeg kan ikke akkurat skryte på meg hverken vakre negler eller neglebånd den dag i dag. Men...det er noe med hender. Noe estetisk...og det oppnår man nesten uten unntak kun ved å skjøte dem riktig!

Tips:
1.  Skrubb hendene en gang i uken. Påfør gjerne en kropps -eller håndmaske etterpå. Sitt med den i 10 min. før du skylder den av. Påfør deretter en rik og god krem.
2.  Smør de inn med en god håndkrem flere ganger om dagen, og spesielt etter håndvask og såpebruk.
3.  Bruk votter/ vanter med én gang kulden kommer.
4.  Få gubben eller venninnen din til å massere hendene dine en gang i ny og ned, eller gjør det selv. Slik får du i gang blodsirkulasjonen. Sliter du med forsne hender og fingre om vinteren kan dette være en forebyggende ting å gjøre
5. Drikk rikelig med vann. Det har nemlig også en god effekt på blodsirkluasjonen, og dermed også varmen i kroppen.
6. Ta manicyr en gang i ny og ned. Fil negler og bruk olje på neglebåndene før du dytter dem ned. Dette kan faktisk motvirke neglesopp og andre infeksjoner.
7. 
Unn deg en parafinvoksbehandling i salong.


(bildene er hentet fra www.google.com)

- Og husk: Hender er like viktig som ansikt!;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

42214807501
Kirsti-Marie

Kirsti-Marie

29, Oslo

Hei, og velkommen til bloggen min!:) Jeg har alltid tusen baller i lufta, og elsker liv og røre. Har bodd to år i Afrika, og tre år nordpå. Jeg er en liten hobby-psykolog. Ellers liker jeg solnedganger, rettferdighet, hunder, hytteturer, romantikk, interiør, sur-søte drinker, åpenhet, musikk, spa, mennesker, opplevelser, fiske, snøscooter, religion, kultur, hår -og klesstyling, kids, ærlighet, glad-musikk og overraskelser. Jeg er utdannet hud, kropp -og SPAterapaut, men jobber ikke som det grunnet sykdommen min ME. Av samme grunn blogger jeg ikke daglig, men jeg håper du titter innom fra tid til annen likevel:) Følg meg gjerne på INSTAGRAM: kirsti_marie84

  • Follow on Bloglovin bloglovin bloglovin free counters Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    follow me

    Kategorier

    Arkiv

    hits