Tidenes Fretex-salg

Fretex har fått nye lokaler, og åpner i morgen, fredag 19. april kl 18:00
Med på åpningen er Jenny Skavlan, Pia Tjelta og Vanessa Rudjord, som alle har donert bort klær fra sine egne garderober. Sistnevnte, som er Costumes sjefsredaktør med en riiimelig god smak, slo på stortromma og gav bort hele 70 par sko og 10 esker med klær.

Du vil finne alt fra vintage-kjoler til party-kjoler, lekre jeans, sandaler og støvletter, deriblandt også en Henrik Vibskov-kåpe og skatter fra Cindarella Vintage.
Husk at mye lett kan gjøres om med få justeringer!;)

Du finner dem på Olaf Ryes plass 3, bare 100 meter lenger opp i gaten fra deres gamle butikk i Markeveien.

It´s time to go bananas!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

42214807501
Kirsti-Marie

Kirsti-Marie

29, Oslo

Hei, og velkommen til bloggen min!:) Jeg har alltid tusen baller i lufta, og elsker liv og røre. Har bodd to år i Afrika, og tre år nordpå. Jeg er en liten hobby-psykolog. Ellers liker jeg solnedganger, rettferdighet, hunder, hytteturer, romantikk, interiør, sur-søte drinker, åpenhet, musikk, spa, mennesker, opplevelser, fiske, snøscooter, religion, kultur, hår -og klesstyling, kids, ærlighet, glad-musikk og overraskelser. Jeg er utdannet hud, kropp -og SPAterapaut, men jobber ikke som det grunnet sykdommen min ME. Av samme grunn blogger jeg ikke daglig, men jeg håper du titter innom fra tid til annen likevel:) Følg meg gjerne på INSTAGRAM: kirsti_marie84

  • Follow on Bloglovin bloglovin bloglovin free counters Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    follow me

    Kategorier

    Arkiv

    hits